Program

*Contact us for details of the Programme, Bootcamps Registration, Accommodation, Transfer and Tours
E-Mail: info@istanbuldancefest.com
Whatsapp: (+90) 5062443098
Social Media: www.instagram.com/istanbuldancefestival

Note: The Organizer reserves the right at any time and from time to time to make alterations in the format, agenda or programme of the Event

21:00 - 05:00 WELCOME PARTY

WELCOME PARTY ON 3 HALLS (SALSA-BACHATA-KIZOMBA)

10:00 - 16:00 HALF DAY OLD CITY TOUR

HALF DAY OLD CITY TOUR/Price: 45€
Topkapı Palace, Grand Bazaar, Hagia Sophia, Blue Mosque, Hippodome

14:00 - 19:00 AFTERNOON SOCIALS

AFTERNOON SOCIALS ON 2 HALLS
HALL 1) SALSA-BACHATA, HALL 2) KIZOMBA

15:00 - 21:00 DANCE WORKSHOPS

DANCE WORKSHOPS (ALL LEVEL)

22:00 - 23:00 SHOW PROGRAMME

SHOW PROGRAMME

21:00 - 05:00 THURSDAY PARTY

THURSDAY PARTY ON 3 HALLS (SALSA-BACHATA-KIZOMBA)

11:00 - 18:00 BOSPHORUS & GOLDEN HORN TOUR

BOSPHORUS & GOLDEN HORN TOUR/Price: 45€
Pierre Lotti, Ortaköy, Spicy Bazaar

11:00 - 20:00 DANCE WORKSHOPS

DANCE WORKSHOPS (ALL LEVEL)

14:00 - 19:00 AFTERNOON SOCIALS

AFTERNOON SOCIALS ON 2 HALLS (SALSA-BACHATA) (KIZOMBA-URBAN KIZ)

21:00 - 07:00 FRIDAY PARTY

FRIDAY PARTY ON 3 HALLS (SALSA-BACHATA-KIZOMBA)

21:00 - 22:30 STARGATE SHOWS

22:30 - 00:00 SHOW PROGRAMME

SHOW PROGRAMME

01:30 - 02:30 ARTIST HOUR

ARTIST HOUR

SPECIAL PROGRAMMES
(PRE-REGISTRATION REQUIRED/ÖN KAYIT GEREKLİDİR)

12:00 - 15:00 MARCO FERRIGNO & MAYKEL FONTS ELITE CUBAN YORK BOOTCAMP

Trainings on Friday (12:00 – 15:00), Saturday (11:00 – 14:00 and Sunday (12:00-14:00)
Performance on Sunday 22:00 (Rehearsal at 20:00)
Price: 200€ (8 Hours)
Contact us for pre-registration: Whatsapp (+90) 5394884552

15:00 - 19:00 KAREL FLORES SALSA LADIES STYLING BOOTCAMP

Trainings on Friday (15:00 – 19:00), Saturday (16:00-19:00) and Sunday (15:00-18:00)
Performance on Sunday 22:00 (Rehearsal at 20:00)
Price: 150€ (10 Hours)
Contact us for pre-registration: Whatsapp (+90) 5394884552

19:00 - 21:00 ANGELO RITO SALSA MUSICALITY BOOTCAMP

Trainings on Friday (19:00 – 21:00), Saturday and Sunday (10:00-11:00)
Performance on Sunday 22:00 (Rehearsal at 20:00)
Price: 50€ (4 Hours)
Contact us for pre-registration: Whatsapp (+90) 5394884552

11:00 - 20:00 DANCE WORKSHOPS

DANCE WORKSHOPS (ALL LEVEL)

14:00 - 19:00 AFTERNOON SOCIALS

AFTERNOON SOCIALS ON 2 HALLS (SALSA-BACHATA) (KIZOMBA-URBAN KIZ)

16:00 - 18:00 REGISTRATION FOR JACK & JILL BACHATA COMPETITION

Registration: 16:00 – 18:00

Warm Up: 18:00 – 19:00

Competition/Amateur Division: 19:00 – 20:30

Competition/Professional Division: 20:30 – 22:00

 

 

 

18:00 - 19:00 JACK & JILL BACHATA WARM UP

Registration: 16:00 – 18:00

Warm Up: 18:00 – 19:00

Competition/Amateur Division: 19:00 – 20:30

Competition/Professional Division: 20:30 – 22:00

 

 

 

19:00 - 22:00 JACK & JILL BACHATA COMPETITION

Registration: 16:00 – 18:00

Warm Up: 18:00 – 19:00

Competition/Amateur Division: 19:00 – 20:30

Competition/Professional Division: 20:30 – 22:00

 

 

 

21:00 - 07:00 SATURDAY GALA NIGHT

SATURDAY GALA NIGHT ON 3 HALLS (SALSA-BACHATA-KIZOMBA)

21:30 - 00:00 SHOW PROGRAMME

SHOW PROGRAMME

01:30 - 02:30 ARTIST HOUR

ARTIST HOUR

SPECIAL PROGRAMMES
(PRE-REGISTRATION REQUIRED/ÖN KAYIT GEREKLİDİR)

10:00 - 11:00 ANGELO RITO SALSA MUSICALITY BOOTCAMP

Trainings on Friday (19:00 – 21:00), Saturday and Sunday (10:00-11:00)
Performance on Sunday 22:00 (Rehearsal at 20:00)
Price: 50€ (4 Hours)
Contact us for pre-registration: Whatsapp (+90) 5394884552

11:00 - 14:00 MARCO FERRIGNO & MAYKEL FONTS ELITE CUBAN YORK BOOTCAMP

Trainings on Friday (12:00 – 15:00), Saturday (11:00 – 14:00 and Sunday (12:00-14:00)
Performance on Sunday 22:00 (Rehearsal at 20:00)
Price: 200€ (8 Hours)
Contact us for pre-registration: Whatsapp (+90) 5394884552

15:00 - 18:00 THIERRY DEHA AFRO BOOTCAMP

Trainings on Saturday (15:00-18:00) and Sunday (12:00-15:00)

Performance on Sunday 22:00 (Rehearsal at 20:00)
Price: 20€ (6 Hours)
Contact us for pre-registration: Whatsapp (+90) 5394884552

16:00 - 19:00 KAREL FLORES SALSA LADIES STYLING BOOTCAMP

Trainings on Friday (15:00 – 19:00), Saturday (16:00-19:00) and Sunday (15:00-18:00)
Performance on Sunday 22:00 (Rehearsal at 20:00)
Price: 150€ (10 Hours)
Contact us for pre-registration: Whatsapp (+90) 5394884552

18:00 - 20:00 ESTEFANIA DIOSDADO BACHATA LADIES STYLING BOOTCAMP

Trainings on Saturday 18:00-20:00, Sunday 14:00-15:00

Performance on Sunday 22:00 (Rehearsal at 20:00)

Price: 50€ (3 Hours)
Contact us for pre-registration: Whatsapp (+90) 5394884552

19:00 - 23:00 TRAINING TARRAXO WITH GWANY & LILIANA (Creator of Tarraxo Dance)

Price: 40€ Per Person, 70€ for Couple (4 Hours)

11:00 - 21:00 DANCE WORKSHOPS

DANCE WORKSHOPS (ALL LEVEL)

14:00 - 19:00 AFTERNOON SOCIALS

21:00 - 07:00 SUNDAY PARTY

SUNDAY PARTY ON 3 HALLS (SALSA/BACHATA/KIZOMBA-URBAN KIZ)

21:30 - 00:00 SHOW PROGRAMME

01:30 - 02:30 ARTIST HOUR

ARTIST HOUR

SPECIAL PROGRAMMES
(PRE-REGISTRATION REQUIRED/ÖN KAYIT GEREKLİDİR)

10:00 - 11:00 ANGELO RITO SALSA MUSICALITY BOOTCAMP

Trainings on Friday (19:00 – 21:00), Saturday and Sunday (10:00-11:00)
Performance on Sunday 22:00 (Rehearsal at 20:00)
Price: 50€ (4 Hours)
Contact us for pre-registration: Whatsapp (+90) 5394884552

12:00 - 14:00 MARCO FERRIGNO & MAYKEL FONTS ELITE CUBAN YORK BOOTCAMP

Trainings on Friday (12:00 – 15:00), Saturday (11:00 – 14:00 and Sunday (12:00-14:00)
Performance on Sunday 22:00 (Rehearsal at 20:00)
Price: 200€ (8 Hours)
Contact us for pre-registration: Whatsapp (+90) 5394884552

12:00 - 15:00 THIERRY DEHA AFRO BOOTCAMP

Trainings on Saturday (15:00-18:00) and Sunday (12:00-15:00)

Performance on Sunday 22:00 (Rehearsal at 20:00)
Price: 20€ (6 Hours)
Contact us for pre-registration: Whatsapp (+90) 5394884552

14:00 - 15:00 ESTEFANIA DIOSDADO BACHATA LADIES STYLING BOOTCAMP

Trainings on Saturday 18:00-20:00, Sunday 14:00-15:00

Performance on Sunday 22:00 (Rehearsal at 20:00)

Price: 50€ (3 Hours)
Contact us for pre-registration: Whatsapp (+90) 5394884552

15:00 - 18:00 KAREL FLORES SALSA LADIES STYLING BOOTCAMP

Trainings on Friday (15:00 – 19:00), Saturday (16:00-19:00) and Sunday (15:00-18:00)
Performance on Sunday 22:00 (Rehearsal at 20:00)
Price: 150€ (10 Hours)
Contact us for pre-registration: Whatsapp (+90) 5394884552

16:00 - 19:00 JAY-C AFRO-DANCEHALL FUSION BOOTCAMP

Performance on Sunday 22:00 (Rehearsal at 20:00)
Price: 30€ (3 Hours)
Contact us for pre-registration: Whatsapp (+90) 5394884552

11:00 - 18:00 PRINCESS ISLANDS TOUR

Tour 1: PRINCESS ISLANDS TOUR/Price: 45€

11:00 - 16:00 HALF DAY OLD CITY TOUR

Tour 2: HALf DAY OLD CITY TOUR/Price: 45€
Topkapı Palace, Grand Bazaar, Hagia Sophia, Blue Mosque, Hippodome

11:00 - 18:00 DANCE WORKSHOPS

DANCE WORKSHOPS (ALL LEVEL)

14:00 - 19:00 AFTERNOON SOCIALS

AFTERNOON SOCIALS ON 2 HALLS (SALSA-BACHATA) (KIZOMBA-URBAN KIZ)

21:00 - 03:00 MONDAY PARTY

MONDAY PARTY ON 3 HALLS (SALSA/BACHATA/KIZOMBA-URBAN KIZ)